ajándék hegyek

 2012.03.20. 08:50

Jó nap a mai, teli van vicces meglepetésekkel.

Az új sales koordinátor összehozott egy találkozót egy óvszerforgalmazó cég vezetőjével. Nem tudom, lesz-e belőle üzlet, de jó hangulatú beszélgetés volt. Kifelé menet kaptam ajándékba egy doboz óvszert, és külön kihangsúlyozta, hogy nagy méret. :DDDD Hiába na, Ázsia :)

Itt voltak Jocóék és hoztak egy üveg bort otthonról. Tündérek, ezúton is köszönöm! Úgy adódott, hogy személyesen nem tudtam átvenni, ezért leadták a szálloda recepcióján még tegnap. Gondoltam is magamban, hogy az egyik szállodai alkalmazottnak jó napja lesz, de hogy én nem látom a bort az is biztos. 

Megyek ma be, kérdezem a recis nőt, hogy mi a helyzet. Hát nyilván ő nem tudja. Ott nincs. Felhívja a tegnapi ügyletes kollégát, Henry-t (aki nyilván vietnámi, és mondjuk Nguyen a neve) aki persze nem érhető el éppen.

Mondom jó, hagyok itt egy névjegykártyát, ha "megtalálják" hívjanak fel. Gondoltam jobb, ha inkább visszamegyek melózni, annak több értelme van, mint Henry-re várni.

Alig telik el öt perc, csörög a telefon, hogy megvan a bor. Mondom kiváló, akkor megyek vissza. S lám, ahogy visszaérek, már adja is a recepciós nő fülig érő vigyorral a bort, amit azért nem talált, mert VALAKI BETETTE A HŰTŐBE!!!! :)

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hanoi.blog.hu/api/trackback/id/tr764327603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása